2551080801 2551080802 2ο χλμ. Αλεξανδρούπολης - Άβαντας, Αλεξανδρούπολη bestnewcatering@gmail.com
hero image


 

Best New Catering
Παραγωγή Τροφίμων - Υπηρεσίες Catering Γάμου - Catering Βάπτισης - Catering Κοινωνικών Εκδηλώσεων - Αλεξανδρούπολη


 

Η Best New Catering είναι μια επιχείρηση με έδρα στην όμορφη πόλη της Αλεξανδρούπολης και αποτελεί τον αξιόπιστο σας συνεργάτη για τις τροφοδοσίες της επιχείρησής σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ-μπαρ, fast food καταστήματα, αλλά και super market.

Οι πελάτες μας απολαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα, που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση. Στον τομέα των αρτοσκευασμάτων, προσφέρουμε φρέσκο άρτο και διάφορα αρτοσκευάσματα, όπως ψωμί, κουβερ, ψωμάκια, τσουρέκι, κρουασάν, κέικ, κριτσίνια και πτι-φουρ. Επιπλέον, παρέχουμε ποιοτικά σφολιατοειδή και πίτσες που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό γευστικό ουρανίσκο.

Στον τομέα της ζαχαροπλαστικής, η Best New Catering ξεχωρίζει για τις νόστιμες πάστες, τούρτες και άλλα είδη γλυκών που παράγουμε. Με το πάθος μας για την ποιότητα και τη δημιουργικότητα, δημιουργούμε γλυκές απολαύσεις που θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες σας.

Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες catering για κάθε είδους εκδήλωση που μπορείτε να φανταστείτε. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για γάμους, βαπτίσεις, γενέθλια, εγκαίνια ή εταιρικά συνέδρια, η ομάδα μας είναι εδώ για να δημιουργήσει μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης για τους καλεσμένους σας. Αναλαμβάνουμε την παρασκευή και παράδοση φαγητού, finger food και γλυκών, εξασφαλίζοντας ότι κάθε λεπτομέρεια θα είναι τέλεια εναρμονισμένη με τις προτιμήσεις σας.

Η επιχείρηση μας υπερηφανεύεται για την ποιότητα των προϊόντων και την εξυπηρέτηση που προσφέρουμε. Οι επαγγελματίες μας είναι έμπειροι και προσηλωμένοι στην παραγωγή γευστικών απολαύσεων που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Στην Best New Catering, αναγνωρίζουμε τη σημασία της καλής διατροφής και προσφέρουμε μόνο τα πιο φρέσκα, ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα.

 

 

     
     
 

Η Best New Catering έχει την υποδομή για την παραγωγή έτοιμου φαγητού, άρτου και αρτοσκευασμάτων, σφολιάτας, πίτας, πίτσας, γλυκών, σάντουιτς και συναφών προϊόντων, τα οποία και παράγει μέσα από ένα υπερσύγχρονο σύστημα διαχείρισης αλεύρων. Η ανάπτυξη της εταιρείας ήταν αλματώδης, με συνέπεια να κατακτήσει γρήγορα την αγορά του νομού με τα αρίστης ποιότητας προϊόντα της και την υποδειγματική και υπεύθυνη παροχή υπηρεσιών μαζικής εστίασης, έχοντας πάντα γνώμονα το σεβασμό στον πελάτη. Η εταιρία αναγνωρίζοντας τις απαιτήσεις και το δικαίωμα του καταναλωτή να απολαμβάνει τρόφιμα εύγευστα, θρεπτικά και ασφαλή για την υγειά του, με εγγυημένη πρώτη ύλη και ποιότητα επεξεργασίας, εφαρμόζει και έχει πιστοποιηθεί με ISO 22000:2005. Το σύστημα αυτό αποβλέπει στην διασφάλιση της υγιεινής (ασφάλεια) του προϊόντος καθώς και στην τεκμηρίωση της διαδικασίας παραγωγης.