2551080801 2551080802 2ο χλμ. Αλεξανδρούπολης - Άβαντας, Αλεξανδρούπολη bestnewcatering@gmail.com
hero image


 

Τροφοδοσίες 
Best New Catering - Παραγωγή Τροφίμων - Υπηρεσίες Catering Γάμου - Catering Βάπτισης - Catering Κοινωνικών Εκδηλώσεων - Αλεξανδρούπολη


 

Καλώς ήρθατε στην επιχείρηση Best New Catering! Είμαστε μία εταιρεία τροφοδοσίας με έδρα την όμορφη πόλη της Αλεξανδρούπολης και εξειδικευόμαστε στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων για ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ-μπαρ, fast food και σούπερ μάρκετ.

Στο Best New Catering, κατανοούμε τη σημασία της υψηλής ποιότητας και της εξαιρετικής γεύσης για τους πελάτες σας. Ακολουθούμε αυστηρά πρότυπα ποιότητας και επιλέγουμε προσεκτικά τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά για τις παρασκευές μας. Η δέσμευσή μας για την παροχή αξιόπιστων και επαγγελματικών υπηρεσιών μας έχει καθιερώσει ως έναν αξιόπιστο συνεργάτη για πολλές επιχειρήσεις στην περιοχή μας.

Η γκάμα των προϊόντων μας είναι ευρεία και ποικίλη, και καλύπτει όλες τις διατροφικές ανάγκες των πελατών σας. Παρέχουμε άρτο και αρτοσκευάσματα υψηλής ποιότητας, όπως ψωμί, κουβερ, ψωμάκια, τσουρέκι, κρουασάν, κέικ, κριτσίνια και πτι-φουρ. Επίσης, προσφέρουμε νόστιμα σφολιατοειδή και πίτσες, για εκείνους που αναζητούν κάτι πιο γευστικό και πρωτότυπο. Τέλος, διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία ειδών ζαχαροπλαστικής, συμπεριλαμβανομένων παστών, τούρτας και άλλων γλυκών επιδορπίων που θα ενθουσιάσουν τους πελάτες σας.

Οι συνεργασίες μας με τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές στην αγορά μας εξασφαλίζουν ότι θα λάβετε πάντα φρέσκα και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και παθιασμένους επαγγελματίες, οι οποίοι θα εργαστούν σκληρά για να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.

Επιπλέον, κατανοούμε τη σημασία της αποτελεσματικής διαχείρισης του χρόνου στην επιχείρησή σας. Για αυτόν τον λόγο, προσφέρουμε αξιόπιστη παράδοση και υπηρεσίες εφοδιασμού, για να διασφαλίσουμε ότι οι παραγγελίες σας θα φθάσουν έγκαιρα και στην καλύτερη κατάσταση.