2551080801 2551080802 2ο χλμ. Αλεξανδρούπολης - Άβαντας, Αλεξανδρούπολη bestnewcatering@gmail.com

Best New Catering
Παραγωγή Τροφίμων - Υπηρεσίες Catering Γάμου - Catering Βάπτισης - Catering Κοινωνικών Εκδηλώσεων - Αλεξανδρούπολη


Η Best New Catering είναι μια επιχείρηση με έδρα στην όμορφη πόλη της Αλεξανδρούπολης και αποτελεί τον αξιόπιστο σας συνεργάτη από το 1997 για τις τροφοδοσίες της επιχείρησής σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ-μπαρ, fast food καταστήματα, αλλά και super market. Οι πελάτες μας απολαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα, που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση. Στον τομέα των αρτοσκευασμάτων, προσφέρουμε φρέσκο άρτο και διάφορα αρτοσκευάσματα, όπως ψωμί, κουβερ, ψωμάκια, τσουρέκι, κρουασάν, κέικ, κριτσίνια και πτι-φουρ. Επιπλέον, παρέχουμε ποιοτικά σφολιατοειδή και πίτσες που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό γευστικό ουρανίσκο. Στον τομέα της ζαχαροπλαστικής, η Best New Catering ξεχωρίζει για τις νόστιμες πάστες, τούρτες και άλλα είδη γλυκών που παράγουμε. Με το πάθος μας για την ποιότητα και τη δημιουργικότητα, δημιουργούμε γλυκές απολαύσεις που θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες σας.

Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες catering για κάθε είδους εκδήλωση που μπορείτε να φανταστείτε. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για γάμους, βαπτίσεις, γενέθλια, εγκαίνια ή εταιρικά συνέδρια, η ομάδα μας είναι εδώ για να δημιουργήσει μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης για τους καλεσμένους σας. Αναλαμβάνουμε την παρασκευή και παράδοση φαγητού, finger food και γλυκών, εξασφαλίζοντας ότι κάθε λεπτομέρεια θα είναι τέλεια εναρμονισμένη με τις προτιμήσεις σας.

 

Τροφοδοσίες

Τροφοδοσίες

Στην Best New Catering, κατανοούμε τη σημασία της υψηλής ποιότητας και της εξαιρετικής γεύσης για τους πελάτες σας. Ακολουθούμε αυστηρά πρότυπα ποιότητας και επιλέγουμε προσεκτικά τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά για τις παρασκευές μας.

Περισσότερα
Τροφοδοσίες

Τροφοδοσίες

Είμαστε μία εταιρεία τροφοδοσίας με έδρα την όμορφη πόλη της Αλεξανδρούπολης και εξειδικευόμαστε στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων για ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ-μπαρ, fast food και σούπερ μάρκετ.

Περισσότερα
Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering

Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες catering για γάμους, βαφτίσεις, γενέθλια, εγκαίνια, εταιρικά συνέδρια και κάθε άλλη είδους εκδήλωση που θέλετε να την κάνετε ξεχωριστή και μοναδική.

Περισσότερα