2551080801 2551080802 2ο χλμ. Αλεξανδρούπολης - Άβαντας, Αλεξανδρούπολη bestnewcatering@gmail.com
hero image


 

 Υπηρεσίες Catering
Best New Catering - Παραγωγή Τροφίμων - Υπηρεσίες Catering Γάμου - Catering Βάπτισης - Catering Κοινωνικών Εκδηλώσεων - Αλεξανδρούπολη


 

Είμαστε μια επιχείρηση catering με έδρα την όμορφη πόλη της Αλεξανδρούπολης και προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για κάθε είδους εκδήλωση. Ανεξάρτητα από το είδος της εκδήλωσής σας, είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Στην Best New Catering κατανοούμε ότι η διατροφή είναι ένα σημαντικό κομμάτι κάθε εκδήλωσης. Για αυτόν τον λόγο, επιλέγουμε προσεκτικά τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά για την παρασκευή των πιάτων μας. Το φαγητό μας είναι πάντα φρέσκο, νόστιμο και εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις σας.

Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες catering για γάμους, βαφτίσεις, γενέθλια, εγκαίνια, εταιρικά συνέδρια και κάθε άλλη είδους εκδήλωση που θέλετε να την κάνετε ξεχωριστή και μοναδική. Είμαστε πάντα προσηλωμένοι στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης στους πελάτες μας, αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

Η ποικιλία των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα επιλογών για να καλύψει κάθε γευστική προτίμηση. Αναλαμβάνουμε την παρασκευή και την παράδοση φαγητού, finger food και γλυκών, επιλέγοντας πάντα τα πιο νόστιμα και ενδιαφέροντα πιάτα για να εντυπωσιάσουμε εσάς και τους καλεσμένους σας. Είτε πρόκειται για ένα κομψό γεύμα, ένα μπουφέ ή ένα πιο ανεπίσημο στυλ, είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία γευσιγνωσίας.

Οι επαγγελματίες μας είναι έμπειροι στην υπηρεσία catering και έχουν την ικανότητα να διαχειριστούν οποιοδήποτε μέγεθος εκδήλωσης, από μικρές οικογενειακές γιορτές έως μεγάλα εταιρικά events. Οργανώνουμε κάθε λεπτομέρεια με προσοχή και επαγγελματισμό, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε ένα απροβλημάτιστο και άψογο γεύμα.